maria-bendito-2016ACAF/ART: Investigadors en formació
Graduada en Història de l’Art,
Universitat de Barcelona

website-icon www.ub.edu
cv-icon-pdf Descarregar CV
email-iconbmay27488@gmail.com

 

Graduada en història de l’art per la Universitat de Barcelona l’any 2014. Ha cursat el màster oficial d’estudis avançats en història de l’art de la mateixa facultat entre els anys 2014-2016, amb un treball final titulat Arquitectura mítica: el cas d’estudi de la torre de babel dirigit pel Dr. Joan Sureda. L’estudi engloba els seus principals interessos: la teoria al voltant del procés de creació de les imatges i la seva representació, especialment en el marc arquitectònic, tema que li permet investigar la concepció transdisciplinar i global de les arts.

Ha gaudit d’una beca de col·laboració de la comissió acadèmica del doctorat d’història de l’art de la Universitat de Barcelona, on presentarà la tesi doctoral.

Al llarg de la seva etapa inicial de grau i màster, ha assistit a simposis internacionals organitzats pels grups de recerca adscrits a la mateixa universitat: ACAF/ART, AGI, Emac, GREGA. Tanmateix ha participat en cursos d’altres centres de Barcelona, com el CCCB, i complementa la seva formació amb recursos didàctics oferts per museus i centres internacionals d’investigació, com la Tate Modern de Londres.

Ha complementat la formació acadèmica amb àmbits professionalitzadors com el centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, on va desenvolupar tasques de coordinació i documentació d’exposicions (2015). Actualment col·labora amb la revista digital Artdependence.