ACAF/ART: Investigadors en formació
Llicenciada en Història de l’Art,
Universitat de Barcelona

cv-icon-pdfDescarregar CV
website-iconwww.ub.edu
email-iconariadna@tinet.fut.es

Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona l’any 2004. L’any 2007 va obtenir el Diploma d’Estudis Avançats (DEA) amb el treball d’investigació titulat Visions documentals d’Auschwitz. Representació sobre l’eliminació d’identitats (1933-1945) dins del programa de doctorat Història, teoria i crítica de les arts: art català i connexions internacionals. Actualment és professora de Ciències Socials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest mateix any va obtenir una beca per a la formació i contractació de personal novell investigador (FI) de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), gràcies a la qual va portar a terme tasques docents al Grau d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona. Actualment, la seva línia de recerca se centra en la destrucció artística a Wittenberg en el marc de la Reforma protestant i la seva representació en l’art alemany del segle XVI, concretada en el desenvolupament de la tesi titulada Els processos iconoclastes a Wittenberg d’Andreas Bodenstein von Karlstadt (1517-1522), que dirigeix el Dr. Joan Sureda.

Entre el 2007 i el 2009 va formar part, com a becària, del grup de recerca ACAF-ART, participant també activament en l’organització de seminaris, congressos i jornades, d’entre els quals destaquen, l’any 2008, el XVII Congreso Nacional de Historia del Arte (CEHA).

Ha obtingut diverses beques per a estades d’investigació a l’estranger, concretament al Zentralinstitut für Kunstgeschichte de Munich, on va ser acceptada com a investigadora l’any 2008.